fbpx

Comunitate

In 2018 s-a infiintat comunitatea „Ars Moriendi Bucharest“ (https://www.facebook.com/groups/arsmoriendi/), grup informal de dezbateri si studiu, care organizeaza si intalniri lunare offline, pentru inceput doar in Bucuresti. La discutiile online, pe Facebook, pot participa toti membrii grupului.

Scopurile grupului:
sa comunicam direct unii cu altii, sa ne impartasim temerile, gandurile, emotiile legate de efemeritatea vietii in corpul fizic;
sa ne impartasim experiente foarte personale, in stari modificate de constienta, despre care este greu sa vorbim cu oricine, cum ar fi NDE (experiente de moarte clinica), OBE (experiente de iesire din corp) si altele. Sunt mult mai numeroase decat credem, dar le subestimam frecventa, tocmai pentru ca nimeni nu vorbeste cu degajare si naturalete despre ele.
sa ne fim alaturi, ca o familie, atunci cand unul dintre noi trece prin ceasuri grele, legate de pierderea unui om drag sau de o boala necrutatoare.
sa promovam in cercurile noastre individuale, acolo unde traim, cunoasterea despre nemurire si sa sprijinim, dupa puterile noastre, cercetarea stiintifica in acest domeniu.

Prima intalnire a avut loc in noiembrie 2018. Va invitam sa veniti alaturi de noi, daca sunteti dispus sa respectati orice convingeri si credinte, eventual diferite de ale Dvs., fara sa le criticati sau sa le combateti. Suntem un grup de studiu si explorare, nu cautam dispute, ci progres intelectual si spiritual, intr-o atmosfera de prietenie, sustinere reciproca si bunatate.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0