Livrarea produselor

Produsele disponibile în stoc și listate pe site vor fi livrate fizic la adresa specificată, prin personal propriu / servicii de curierat rapid, numai pe teritoriul României. Livrările se efectuează door-to-door. Curierul prin intermediul căruia se va efectua livrarea produselor comandate este ales de către vânzător, unilateral. Vânzătorul poate în orice moment să modifice curierul care va efecta livrarea produselor comandate de cumpărător.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor.

Produsele vor fi livrate la adresa indicată de către cumpărător. Vânzătorul asigură transportul gratuit al comenzilor.

Termenul de livrare pentru produsele comandate prin intermediul site-ului este, în principiu, de 24 de ore din momentul confirmării comenzii de către vânzător.

Comenzile se plasează cu 1 zi înainte de livrare până la ora 17:00. În zilele nelucrătoare și sărbătorile legale nu se fac procesări sau livrări de comenzi.

Produsele comandate vor fi livrate ├«n intervalul orar 7:00 ÔÇô 11:00, ├«n func╚Ťie de traseul curierului. V├ónz─âtorul nu poate garanta o or─â fix─â de livrare.

Administratorul poate ├«nt├órzia sau anula livrarea produselor ├«n cazul ├«n care nu poate onora comanda din motive independente de voin╚Ťa sa, generate fie de o ter╚Ť─â persoan─â, fie de o ├«mprejurare de for╚Ť─â major─â.

Pot exista ├«nt├órzieri fa╚Ť─â de termenul de livrare stabilit ├«n momentul confirm─ârii comenzii; ├«n acest caz, v├ónz─âtorul nu ├«╚Öi asum─â nicio r─âspundere ├«n numele curierului.

├Än situa╚Ťia ├«n care v├ónz─âtorul, dup─â ce a confirmat comanda, nu livreaz─â produsele ├«n intervalul orar 7:00 ÔÇô 11:00 , iar cump─âr─âtorul a optat pentru anularea comenzii, v├ónz─âtorul va rambursa f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate toate sumele pl─âtite ├«n temeiul contractului de c─âtre cump─âr─âtor ╚Öi ├«n decurs de cel mult 7 zile de la data la care cump─âr─âtorul a comunicat v├ónz─âtorului decizia sa de terminare a contractului.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat cump─âr─âtorului ├«n momentul ├«n care acesta sau o parte ter╚Ť─â desemnat─â de acesta, alt─â dec├ót transportatorul, intr─â ├«n posesia fizic─â a produselor.

Dreptul de proprietate asupra produselor se transfer─â cump─âr─âtorului la livrare, condi╚Ťionat de plata pre╚Ťului.

Dacă produsul nu poate fi livrat din cauze imputabile cumpărătorului, vânzătorul își rezervă dreptul de a încasa suma aferentă produsului comandat.