fbpx

Livrarea produselor

Produsele disponibile în stoc și listate pe site vor fi livrate fizic la adresa specificată, prin personal propriu / servicii de curierat rapid, numai pe teritoriul României. Livrările se efectuează door-to-door. Curierul prin intermediul căruia se va efectua livrarea produselor comandate este ales de către vânzător, unilateral. Vânzătorul poate în orice moment să modifice curierul care va efecta livrarea produselor comandate de cumpărător.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor.

Produsele vor fi livrate la adresa indicată de către cumpărător. Vânzătorul asigură transportul gratuit al comenzilor.

Termenul de livrare pentru produsele comandate prin intermediul site-ului este, în principiu, de 24 de ore din momentul confirmării comenzii de către vânzător.

Comenzile se plasează cu 1 zi înainte de livrare până la ora 17:00. În zilele nelucrătoare și sărbătorile legale nu se fac procesări sau livrări de comenzi.

Produsele comandate vor fi livrate în intervalul orar 7:00 – 11:00, în funcție de traseul curierului. Vânzătorul nu poate garanta o oră fixă de livrare.

Administratorul poate întârzia sau anula livrarea produselor în cazul în care nu poate onora comanda din motive independente de voința sa, generate fie de o terță persoană, fie de o împrejurare de forță majoră.

Pot exista întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz, vânzătorul nu își asumă nicio răspundere în numele curierului.

În situația în care vânzătorul, după ce a confirmat comanda, nu livrează produsele în intervalul orar 7:00 – 11:00 , iar cumpărătorul a optat pentru anularea comenzii, vânzătorul va rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului de către cumpărător și în decurs de cel mult 7 zile de la data la care cumpărătorul a comunicat vânzătorului decizia sa de terminare a contractului.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat cumpărătorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnată de acesta, altă decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor.

Dreptul de proprietate asupra produselor se transferă cumpărătorului la livrare, condiționat de plata prețului.

Dacă produsul nu poate fi livrat din cauze imputabile cumpărătorului, vânzătorul își rezervă dreptul de a încasa suma aferentă produsului comandat.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0