https://academia-ars-moriendi.com/ este un site de servicii, existente pe site la momentul la care v─â ├«nrola╚Ťi, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizat─â, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prest─âri de servicii, dup─â prestarea complet─â a serviciilor, dac─â executarea a ├«nceput cu acordul prealabil expres al consumatorului ┼či dup─â ce acesta a confirmat c─â a luat cuno┼čtin┼ú─â de faptul c─â ├«┼či va pierde dreptul la retragere dup─â executarea complet─â a contractului de c─âtre profesionist. 

├Än cazul ├«n care dori╚Ťi s─â apela╚Ťi la dreptul de retragere, nu trebuie dec├ót s─â ne comunica╚Ťi inten╚Ťia dumneavoastr─â neechivoc─â prin email la contact@academia-ars-moriendi.com. V─â rug─âm s─â ne comunica╚Ťi datele dumneavoastr─â complete, precum ╚Öi, dac─â opta╚Ťi pentru modalitatea de rambursare a sumei pl─âtite ├«n cont, datele de cont ├«n care dori╚Ťi s─â vi se ramburseze suma pl─âtit─â. 

├Än cel mai scurt timp, ve╚Ťi primi prin email o confirmare a ├«nregistr─ârii cererii dumneavoastr─â de retragere. Cererea de rambursare va fi primit─â numai dac─â respecta╚Ťi termenul de 14 zile calendaristice de la data ├«nregistr─ârii. 

Totodat─â, cererea de rambursare va fi admisa doar ├«n ipoteza ├«n care nu a╚Ťi mai ├«nregistrat nicio cerere ├«n acest sens pe https://academia-ars-moriendi.com/.