fbpx

https://academia-ars-moriendi.com/ este un site de servicii, existente pe site la momentul la care vă înrolați, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist. 

În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la contact@academia-ars-moriendi.com. Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită. 

În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de rambursare va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării. 

Totodată, cererea de rambursare va fi admisa doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe https://academia-ars-moriendi.com/.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0