fbpx
zile
ore
min
sec

Nu rata aces eveniment unic, care uneste stiinta cu spiritualitatea!

“A venit timpul să scoatem știința din evul întunecat al materialismului.”

Academia Ars Moriendi te invită să descoperi “Știința Nemuririi” și modul triumfal în care Sacrul revine în viețile noastre, pe calea incontestabila a Științei.

Doi eminenti cercetatori din S.U.A., Dr. Vernon Neppe, MD, PhD, Fellow Royal Society (SA), neuropshihiatru si autor, si Dr. Edward R. Close, PhD, PE, matematician, fizician si autor, vin pentru prima data in Romania, in cadrul conferintei transdisciplinare

ȘTIINȚA NEMURIRII

Redescoperirea Sacrului prin Știință

Cei doi savanti, co-creatori ai noii paradigme TDVP (Paradigma Vorticulara Dimensionala Triadica), vor expune pentru prima data in Europa acest model non-speculativ, cu noua dimensiuni: trei de spatiu, trei de timp si trei de constienta, toate inglobate intr-o Constienta infinita, din care tot si toate se genereaza. Acest model, sustinut de calcule matematice si de alte tipuri de validari, revolutioneaza intelegerea Universului, a lumii subatomice, a naturii noastre profunde si a celor mai misterioase dintre toate temele: constienta, moartea si ceea ce urmeaza dupa ea.

Ca importanta si implicatii, actuala schimbare de paradigma nu se poate compara decat cu descoperirea relativitatii si a fizicii cuantice, in urma cu un secol.

Din partea cercetătorilor români ne fac onoarea de a ni se alătura:

Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, neuropsihiatru si autor – Romania;
Prof. Dr. Ion Manzat, psiholog si autor – Romania
Conf. Univ. Dr. Ionel Mohîrță, psihotanatolog si autor – Romania;
Prof. Dr. Ovidiu Victor Coșbuc, antropolog si autor – Italia, Romania.

Astfel, vom avea privilegiul de a ne familiariza cu rezultatele originale ale cercetarii lor, care abordează din unghiuri diferite cele mai misterioase teme ale existenței: natura noastră profundă, interconectarea a tot, esența vieții și a conștienței, moartea și ceea ce urmează după ea.

Tu ești o ființă complexă, multimensională, mai uimitoare decât orice ne-am putea imagina. În fiecare clipă a vieții tale, tu exiști în mult mai multe dimensiuni decât cele trei spațiale și cea temporală, pe care am fost obișnuiți să le sesizăm în viața cotidiană. 

Nu se dorește ca tu să înțelegi faptul că, atunci când mori, nu faci decât să te desprinzi din învelișul tău fizic tridimensional și continui să exiști în celelalte dimensiuni nevăzute, așa cum un fluture își ia zborul din crisalidă.

Dacă înțelegi aceste adevăruri fizice complexe, ai șansa să trăiești mai intens și mai frumos, eliberându-te de frica de moarte și, poate pentru prima data în viață, să realizezi cât de mare este puterea ta de a-ți influenta realitatea.

Conferinta iti ofera o serie de raspunsuri noi la întrebările fundamentale ale tuturor timpurilor:

⦁ Cine suntem?
⦁ De unde venim si incotro ne indreptam?
⦁ Care este natura profundă a realității?
⦁ Ce este moartea?
⦁ Exista nemurirea?

"Moartea sau marea schimbare, marea eliberare, trezirea, reantoarcerea acasa, este un fenomen natural de intregire..."

Știai că…

⦁ exista nenumarate dovezi științifice privind viața după moarte?
⦁ elementul ascuns din structura triadică a întregii realități se dovedeste a fi Conștiența?
⦁ pentru prima dată, conștiența este inclusă într-o descriere matematică a realității?
⦁ exista déjà dovada matematică a prezenței conștienței pe toate nivelurile realității, de la particule subatomice la macrocosmos?
⦁ pentru prima data in istoria stiintei, s-a introdus o unitate de măsură a conștienței, Gimmel?
⦁ s-a reusit depășirea contradicțiilor de până acum dintre legile relativității și cele ale fizicii cuantice?
⦁ exista un nou model al realității, cu 9 dimensiuni, validat in multiple moduri?
⦁ s-a formulat prima “Teorie a totului” (“Theory of Everything”) din istoria științei, care funcționează?
⦁ exista o extraordinara compatibilate intre viziunea despre lume a fizicii contemporane și cea din tradițiile milenare ale diverselor culturi de pe glob: Kabala, Vedele, tradiții geto-dace?

La toate aceste întrebări și la multe altele vei primi răspuns în cadrul acestei conferințe transformationale, prima de acest fel din Europa.

"Cu cat stim mai multe despre moarte, cu atat iubim mai mult viata."

Această conferință este pentru tine dacă…

⦁ lucrezi déjà cu corpurile subtile si energiile, dar esti curios sa afli in ce mod stiinta valideaza aceasta cunoastere multimilenara.
⦁ ești terapeut și vrei să ajuți la vindecarea traumelor din viețile anterioare ale clienților tăi;
⦁ lucrezi în domeniul medical sau al îngrijirilor paliative și vrei să-ti poți ajuta mai bine pacienții în stadiul terminal;
⦁ predai matematica, fizica sau chimie si vrei sa te informezi despre o noua viziune unificatoare asupra lumii;
⦁ vrei sa afli cum vad stiintele post-materialiste universul, viata si nemurirea;
⦁ vrei sa te eliberezi de frica de moarte;
⦁ ai ințeles că moartea este un proces complex și important și vrei să te pregătești cât mai bine pentru această trecere și pentru ceea ce urmează după ea;
⦁ ai experimentat déjà o decorporalizare (OBE=Out of Body Experience; NDE=Near Death Experience) si cauti un cadru explicativ rational, in care experienta traita de tine sa se integreze in mod firesc.

La finalul conferintei

⦁ vei avea o alta claritate si certitudine privind rolul fundamental al Constientei in generarea a tot ce exista – materie si energie;
⦁ iti vei intelege mai bine puterea de care dispui in mod latent si vei avea curajul de a o accesa;
⦁ vei avea acces la o cunoastere, care iti deschide cai catre noi dimensiuni;
⦁ vei intelege ca un numar relativ mic de oameni bine intentionati poate schimba fundamental lumea in care traim.

Cine va susține această conferință?

Prof. Dr. Vernon Neppe

MD, PhD, Fellow Royal Society (SA), neuropshihiatru si autor

• Expertiza în supravietuirea dupa moartea corpului fizic. A scris documente cheie de cercetare privind dovada vietii dupa moarte – (“Partida de sah Maroczy—Korchnoi”) si dovada existentei “psi” (“Clarvederea in materie a D-nei Besant”);
• “Evolutie cu sens”, inclusiv abiogeneza (luarea in considerare a vietii din obiecte neînsufletite);
• Autoritate mondiala in déjà-vu, inclusiv în ceea ce priveste supravietuirea dupa moartea corpului fizic;
• Dezvoltarea modelului filosofic minte-corp al monismului unificat, care nu e relatat;
• A sustinut peste 1200 de turnee medicale în zeci de tari si alte sute de prelegeri;
• A dezvoltat numeroase contributii inovatoare în ceea ce priveste Supraconstienta.

Împreuna cu Dr. Edward Close:

PhD, PE, matematician, fizician si autor

• Autori ai unui model inovator al realitatii (probabil cel mai important al secolului XXI) TDVP – Triadic Dimensional Vortical Paradigm (Paradigma Vorticala Dimensionala Triadica)
• Beneficiari ai premiului Memorial Whiting al International Society for Philosophical  Enquiry (ISPE)  in 2016
• A dezvoltat o modalitate de a întelege supravietuirea constientei individuale dupa moartea corpului fizic.

Masa si energia sunt continute in spirit – unite inextricabil, impletite impreuna.”
Prof. Dr. Vernon Neppe

Dr. Edward R. Close

PhD, PE, matematician, fizician si autor

Dr. Edward R. Close, absolvent al Universitatii Metodiste Centrale, al Universitatii din Missouri si al Universitatii Johns Hopkins, a obtinut diplome in matematica, fizica si inginerie de mediu. 
Este membru MENSA, ECAO, ISPE.
Este autor si coautor a noua carti printre care
• “Fizica transcendentala”
• “Secretele cubului sacru: o poveste cosmica de dragoste” …
si a peste 200 de lucrari si articole tehnice.

In colaborare cu Dr. Vernon Neppe, a scris “Reality Begins with Consciousness” (e-book), in care se prezinta un nou model al realitatii, TDVP (Triadic Dimensional Vortical Paradigm = Paradigma Triadica Dimensionala Vorticulara), ce induce o schimbare radicala de paradigma, prin includerea constientei in modelul realitatii.

 Dr. Close este un profesor renumit si apreciat vorbitor, invitat in SUA si international. El a primit o serie de onoruri si premii, inclusiv premiul Gabino Barreda pentru excelenta in educatie de la guvernul mexican, si prestigiosul premiu Whiting de la International Society for Philosophical Inquiry (Societatea Internationala de Cercetare Filosofica)
Este membru al mai multor societati cu IQ ridicat si se numara printre cei 30 de diplomati ai Organizatiei Realizarilor Creative de Exceptie (ECAO). Un erudit recunoscut, in prezent el este implicat activ in cercetarea interdisciplinara in matematica pura, teoria relativitatii, fizica cuantica, medicina alternativa, dinamica creierului cuantic si studiile constientei.

“Adevarul este ca universul fizic, o fractiune a realitatii pe care o experimentam, este cuantificat, in timp ce constienta, singurul lucru pe care il experimentam direct, e o continuitate infinita. Cand intelegem ca ele sunt unul si acelasi lucru, imposibilul devine posibil, iar noi putem sa tinem infinitul in mana noastra, sa experimentam eternitatea in momentul prezent, sa vedem lumea intr-un graunte de nisip si cerul intr-o floare de camp.”
Dr. Edward R. Close

Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan

neuropsihiatru si autor

Dumitru Constantin Dulcan este neuropsihiatru si cel mai cunoscut cercetător roman în domeniul conştienţei, reușind să creeze o punte de legătură între știință și spiritualitate în România.
Este autorul mai multor carti de mare succes, printre care:
⦁ “Inteligenţa materiei”
⦁ “Mintea de Dincolo”
⦁ “În căutarea sinelui pierdut”
⦁ “Somnul Raţiunii”
⦁ “Creierul si mintea Universului”

In plus, Prof. Dulcan s-a remarcat printr-o multitudine de lucrări ştiinţifice medicale, eseistice şi filosofice. A fost premiat in numeroase randuri si decorat cu Medalia de Excelenţă GOLDABILITY – acordată la Conferinţa Internaţională de Psihologie Transpersonală pentru efortul sustinut timp de patru decenii in slujba ştiinţei şi spiritualităţii.

“Actualele date despre noi ne obligă să revizuim toate conceptele despre materie, energie, destin, viață, moarte, sensul existenței (…)”
Prof. Dumitru Constantin-Dulcan

Prof. Dr. Ion Manzat

psiholog si autor

*Profesor universitar, Universitatea Hyperion;
* Profesor Invitat la Universitatea din Milano și Universitatea din Lecco (Italia 2001) cu teme de Psihologie sinergetică;
* Președinte de onoare al Asociației de Psihologie Transpersonală din România, membră EUROTAS;
* Bursier Fulbright la Universitățile Berkeley și Stanford din S. U. A. – 1980
260 de studii, 30 de volume, monografii originale, cursuri și tratate;
28 de comunicări și conferințe la congrese internaționale

CONTRIBUȚII ȘTIINȚIFICE:

⦁ psihologia sinergetică – o nouă paradigmă științifică:
⦁ modelul învățării structural – sinergetice, o metodă originală și eficientă pentru dezvoltarea gândirii științifice la elevi și studenți;
⦁ primul curs de psihologie a religiei din România, de după 1940
⦁ primul proiect de psihologie cuantică din România, un preambul la psihologia sinergetică (1991);
⦁ fondarea în 2001 a primei Asociatii de Psihologie Transpersonală din România, afiliată la EUROTAS
⦁ editarea, pentru prima dată în Romania, a Jurnalului de Psihologie Transpersonală
⦁ construirea unei noi cartografii a conștienței umane – conștiența multidimenșională din perspectivă psihosinergetică, cu două stări noi – transconștiența și conștiența primordială ;
⦁ elaborarea tratatului de Istorie a Psihologiei Universale – de la Socrate și până în zilele noastre, într-o concepție proprie.

“Mediul academic este dominat încă de materialism, empirism şi de gândirea unilaterală, lipsită de curaj şi fără Dumnezeu. Eu însă, le vorbesc studenţilor mei despre Dumnezeu, iar profesorii mei din California făceau asta încă din anii ´80. Şi mie mi se pare corect să fac asta, pentru că Dumnezeu nu este un moş cu barbă, aşa cum credem noi, el este o energie, o lumină, care nu arde şi nu frige, ci ne umple de bucurie şi de creaţie.”
Prof.Dr. Ion Manzat

Conf. Univ. Dr. Ionel Mohîrță

psihotanatolog si autor

Ionel Mohîrță este psihosociolog român, fondatorul Psihologiei Sonoluminice și Terapiei Sonoluminice. A făcut studii de psihologie la București, este doctor în psihologie, conferențiar universitar la Universitatea Danubius din Galați, Vicepreședinte al Asociației Europene de Psihologie Transpersonală, Președinte al Asociației Române de Psihologie Transpersonală și redactor al Jurnalului de psihologie transpersonală. 

Este psihoterapeut transpersonal specialist și psiholog clinician. Specialist în tehnici de regresie, în resuscitare cardiorespiratorie, procesul memoriei adânci, alchimie internă taoistă, în analiza și sinteza informației, în gândire critică și respirație Pneuma. Este interesat de psihotanatologie și totodată de cercetarea experimentală și teoretică. După studiile psihotanatologice, publicate în: 

⦁ „Vibrația eternă a sufletului”,
⦁ „Calea Sufletului. O incursiune în realitatea profundă”
⦁ și „Introducere în Psihotanatologie. Călătoria conștienței prin moarte” (prin care se elaborează o nouă știință pe plan mondial numită Psihotanatologie), 

a realizat cercetări privind influența sunetului și a luminii asupra personalității umane. Este autorul teoriei numită „Teoria pulsatiilor constiente sonoluminiscente”, o teorie articulată în câmpurile tematice ale psihologiei cuantice, ale psihologiei consonantiste si ale pshihologiei sinergetice, publicata în lucrarea „Calea sufletului. O incursiune în realitatea profundă” (2005). În conformitate cu această teorie, psihismul uman este o rezonanță a pulsiunilor sonoluminiscente. Ideea centrală a teoriei este posibila reprezentare a sufletului omenesc ca un rezultat al cuplajelor dintre lumină și sunet. 

⦁ Urmărind informațiile acumulate pe parcursul elaborării lucrărilor anterioare, Ionel Mohîrță a demarat o cercetare complexă prin teza sa de doctorat, „Psihologia sonoluminică. Un proiect de psihologie cuantică” (2011), tradusă în 2013 și în Limba Engleză, elaborând un nou domeniu de cercetare în scopul dezbaterii științifice. La începutul anului 2015, autorul elaborează „Terapia Sonoluminică”, care reprezintă un ansamblu de tehnici psihologice, ce reechilibrează câmpul energetic de lumină, îl sinergizeză prin ștergerea înregistrărilor traumatice din acest câmp și înlătură efectele stresului cotidian și amprentele traumatice ale memoriei profunde. Astfel, Psihologia Sonoluminică (partea teoretică-experimentală) și Terapia Sonoluminică (partea aplicativă), s-au constituit într-o nouă paradigmă în psihologie, după opiniile mai multor cercetători în domeniu. Astfel, Ionel Mohîrță este singurul psiholog din istoria psihologiei românești cu paradigmă psihologică completă.

⦁ Ultima carte scrisă este „Dincolo de percepția obișnuită. Scoaterea din ascundere a realității”.:

“Cu cât știm mai multe despre moarte, cu atat iubim mai mult viața.“
Ionel Mohîrță

Prof. Dr. Ovidiu Victor Cosbuc

antropolog si autor

Ovidiu Victor Cosbuc este profesor și cercetător în cadrul Universității Politehnice din Roma și doctor în ştiinţe orientale, antropolog şi explorator al vieţii şi al vieţilor, al lumii şi al lumilor. Se ocupa de paleoantropologie culturala si este un important promotor al schimbării paradigmei.
Alt domeniu de competență este legat de experiențele în apropierea morții, ce ne duc la intrebarea ”ce se întâmplă cu ființa umană după moarte?”.

A lucrat in Diplomația Vaticanului, responsabil de ecumenism, relații interne, cu Valdesii. Relații externe cu Tibetanii.
A participat în mod activ la lucrările Congresului Internațional: “PRIMA PACE DEL MONDO” – iulie 1998. A semnat documentul UR-MAYAPAN, parte integrantă din CARTA PAMÂNTULUI, aprobată de UNESCO în 2000 la Paris.

A configurat PROTOCOLUL MOTHER EARTH, ca ulterioară evolutie a CARTEI TERREI.
A semnat CARTA TERREI în calitate de PREȘEDINTE AL ASOCIAȚIEI EXPLORATORII NAGUAL.
A studiat ilozofie și teologie în cadrul Bisericii Greco-Catolice. A fost hirotonit preot
Arheolog în Catacombele Romane.
Experiențe practice de tip Antropologie șamanică, în Italia.
Expediții în Mexic, în special în Yukatan, în Peru, în India, în Nepal, în Himalaya
A primit PALIUL tibetan prin care i se recunoaște valoarea spirituală și culturală. Paliul i-a fost conferit de către Lama Chiampa reprezentantul lui Dalai Lama în Italia.
Recunoaștere din partea MINISTERULUI ITALIAN AL CULTURII pe tema protecției monumentelor și zonelor arheologice din Italia.
Docent la Univ. din Florența, Clinica Careggi, Antropologie medical

Președinte al Asociației Nagual Explorers, asociație internațională.
Conferințe TV Internaționale: BBC, Europa TV, Tele Montecarlo. TV – RTB Brescia – Italia, TV Padova – Italia.
Organizator de congrese și conferințe în Italia, în centre municipale și asociații culturale.
Organizator de conferințe ecumenice.
A publicat cinci cărți de cercetare.
A ținut peste trei sute de conferințe și a publicat zeci de cercetări în antropologie, în peste douăzeci de ani de cercetare.
A reconfigurat codul ancestral al omenirii, descoperit în Vatican.

Carti:
⦁ “Schimbarea paradigmei”, Ed. Academia Virtutilor
⦁ “Autobiografia unui explorator de frontiera”, Ed. Academia Virtutilor
⦁ “Pilotarea mortii” Vol. 1 – in curs de aparitie

„Moartea poate fi transformată prin curajul de a o privi în față, pentru că ea nu există; e vorba doar de o trecere… Omul este ca fluturele, ce iese din omidă, dar nouă ne este teamă să ne luăm zborul. Pentru fluture e o zi de sărbătoare, dar pentru omul ignorant e o zi de doliu… Ce tristețe să nu-ți înțelegi măreția!”
Ovidiu Victor Coșbuc “Pilotarea morții”

Detalii organizatorice

⦁ Prezentările conferinței au loc în limba engleză (Prof.Dr. Vernon Neppe, Dr. Edward Close), respectiv în limba română (Prof.Dr. D.C. Dulcan, Prof. Dr. Ion Manzat, Conf. Dr. I. Mohîrță, Prof.Dr. O.V. Coșbuc)
⦁ Se asigura traducere simultană.
⦁ La Bucuresti, Editura Herald va fi prezenta cu un stand de carte.
⦁ La Bucuresti, Editura Academia Virtutilor va lansa cartea “Pilotarea mortii” Vol. I, a d-lui Prof.Dr. O.V. Coșbuc.

Programul conferintei

Conferinta tine 2 zile, respectiv 29 februarie – 1 martie.

BUCURESTI, RIN Grand Hotel, Sala Paris

București - 29 februarie 2020

Sambata, 9:30-18:30

 • 9:30 - 10:00

  Inregistrare

 • 10:00 - 10:10

  Prof.Dr. Dumitru Constantin Dulcan (deschidere)

 • 10:10 - 10:15

  Dipl. Ing. Grig Oprea (Despre Academia Ars Moriendi)

 • 10:15 - 10:25

  Dipl. Ing. Grig Oprea (Despre invitatii conferintei: Prof. Neppe, Dr. Close, Prof.Dulcan, Prof. Manzat, Conf.Dr. Mohirta, Prof. Cosbuc)

 • 10:25 - 10:45

  Prof.Dr. Dumitru Constantin Dulcan (Revenirea Sacrului in lumea moderna prin stiinta)

 • 10:45 - 11:30

  Prof.Dr. Vernon Neppe (Dovezi stiintifice ale vietii dupa moarte)

 • 11:30 - 12:00

  Dr. Edward R. Close (Experienta personala de comunicare cu Jacqui Close printr-un medium)

 • 12:00 - 12:15

  Pauza de cafea

 • 12:15 - 12:45

  Prof.Dr. Vernon Neppe (Miracole, supranaturalul si Divinitatea. Sunt ele reale? Poate stiinta sa le explice)

 • 12:45 - 13:00

  Q&A, Discutii

 • 13:00 - 13:50

  Pauza de pranz

 • 13:50 - 14:20

  Conf.Dr. Ionel Mohirta (Rolul luminii in constienta si nemurire)

 • 14:20 - 14:35

  Q&A, Discutii

 • 14:35 - 15:10

  Dr. Edward R. Close (Explicarea elementelor vietii in domeniul finit)

 • 15:10 - 15:35

  Prof.Dr. Vernon Neppe (O noua descoperire prin clarviziune)

 • 15:35 - 15:50

  Dr. Edward R. Close, Prof.Dr. Vernon Neppe (NDE - Experiente in apropierea mortii)

 • 15:50 - 16:00

  Q&A, Discutii

 • 16:00 - 16:20

  Pauza de cafea, semnare carti

 • 16:20 - 16:45

  Prof.Dr. Vernon Neppe (Supraconstienta)

 • 16:45 - 17:15

  Dr. Edward R. Close (De ce dimensiunile sunt esentiale in supravietuirea spiritului dupa moarte)

 • 17:15 - 18:30

  Q&A, Discutii finale

Program VIP (19:00 - 21:30)

 • 19:00 - 21:30

  Dineu special cu vorbitorii conferintei (Prof. Neppe, Dr. Close, Prof. Dulcan, Conf.Dr. Mohirta, Prof. Cosbuc)

 • 19:30 - 20:00

  Prof.Dr. Vernon Neppe (Existenta spiritului aici si acum si in viata de dincolo)

 • 20:00 - 20:30

  Dr. Ed Close (O evaluare personala a continuitatii spiritului si reincarnare)

 • 20:30 - 21:10

  interactiuni, fotografii

 • 21:10 - 21:30

  autografe (VIP only: Acces ulterior la inregistrarea celor mai importante parti ale conferintei)

București - 1 martie 2020

Duminica, 9:30-20:00

 • 9:30 - 10:00

  Inregistrare

 • 10:00 - 10:15

  Prof.Dr. Vernon Neppe (Deschidere)

 • 10:15 - 11:15

  Prof.Dr. Vernon Neppe, Dr. Edward R. Close - Despre teorii ale totului ("Theories of Everything" )

 • 10:15 - 10:30

  Dr. Edward R. Close (Ce este o teorie a totului?)

 • 10:30 - 10:45

  Prof.Dr. Vernon Neppe (Ce le lipseste altor teorii ale totului?)

 • 10:45 - 11:00

  Dr. Edward R. Close (Matematica si fizica din teoriile totului)

 • 11:00 - 11:15

  Prof.Dr. Vernon Neppe (De ce Paradigma Vorticulara Dimensionala Triadica Neppe-Close este obiectiv cea mai buna?)

 • 11:15 - 11:45

  Discutii

 • 11:45 - 12:00

  Pauza de cafea

 • 12:00 - 12:30

  Dr. Edward R. Close (Cum se explica realitatea si viata?)

 • 12:30 - 13:00

  Prof.Dr. Vernon Neppe (Cautand adevarul cu modelul TDVP)

 • 13:00 - 13:15

  Prof.Dr. Vernon Neppe (Stiinta vortexurilor si viata)

 • 13:15 - 13:30

  Dr. Edward R. Close (Logica si calculul vietii. Stiinta in spiritualitate)

 • 13:30 - 13:50

  Discutii

 • 13:50 - 14:30

  Pauza de pranz

 • 14:30 - 15:10

  Prof.Dr. Ovidiu Victor Cosbuc (Universul undelor si al frecventelor implicate in experienta mortii)

 • 15:10 - 15:45

  Lansare de carte "Pilotarea mortii" Vol.1, OV Cosbuc, Editura Academia Virtutilor

 • 15:45 - 16:00

  Pauza de cafea, semnare carti

 • 16:00 - 16:45

  Prof.Dr. Vernon Neppe (Kabala, stiinta si filozofie. Monism unificat)

 • 16:45 - 17:20

  Dr. Edward R. Close (Veda, stiinta si traditiile ancestrale)

 • 17:20 - 17:50

  Prof.Dr. Ion Manzat (Geto-dacii, traditii si stiinta nemuririi)

 • 17:50 - 18:00

  Fragment din filmul documentar "ZALMOXIX", de Daniel Roxin

 • 18:00 - 18:15

  Discutii

 • 18:15 - 18:30

  Dr. Edward R. Close (Concluzii: Cum va puteti folosi constienta?)

 • 18:30 - 18:45

  Prof.Dr. Vernon Neppe (Concluzii: Cum va puteti folosi spiritualitatea?)

 • 18:45 - 19:00

  Discutii

 • 19:00 - 19:10

  Dr. Edward R. Close (Meditatia nemuririi)

 • 19:10 - 19:20

  Trailer film documentar "Moartea, un punct sau o virgula?" de Dr. Calin Tertan

 • 19:20 - 19:50

  INCHEIERE

 • 19:50 - 20:00

  Dipl. Ing. Grig Oprea (In loc de incheiere: ce urmeaza?)

ADRESA EVENIMENTULUI

BUCURESTI, RIN Grand Hotel, Sala Paris

“Fii tu cel pe care îl aștepți!”

Valoarea acestei conferințe irepetabile este, de fapt, inestimabilă. Imaginează-ți că bunicul tău ar fi avut șansa istorică de a participa la o conferință a lui Albert Einstein și Niels Bohr. Care crezi că ar fi fost prețul unei astfel de conferințe? Dar valoarea ei?

Valoarea reală a unei conferințe de acest calibru ar fi mult peste 1000 de Euro.

Eminenții savanți, care ne onorează țara cu această remarcabilă conferință, aflată la confluența dintre descoperirile recente ale științei, cunoașterea holistică ancestrală și spiritualitate, au generozitatea de a ne impartasi din cunoasterea lor la un pret cu totul special.

TARIFE STANDARD

29 Februarie

București
133
 • Preț standard

1 Martie

București
133
 • Preț standard

29 Februarie + 1 Martie

București
200
 • Preț standard

29 Februarie

București
50
 • Cină VIP
 • * În acest preț nu este inclusă consumația.

TARIFE REDUSE

Poti beneficia de o reducere substantiala, daca esti sau vei deveni membru al “Ars Moriendi Bucharest”. Inscrie-te acum in grupul Facebook de studiu “Ars Moriendi Bucharest”, ca sa beneficiezi de o reducere de 26%! Dupa inscriere vei primi un voucher pe care il poti folosi in pagina de plata.

29 Februarie

București
98
 • Preț redus

1 Martie

București
98
 • Preț redus

29 Februarie + 1 Martie

București
148
 • Preț redus

29 Februarie

București
50
 • Cină VIP
 • * În acest preț nu este inclusă consumația.

Prin achiziţionarea biletului / biletelor la {aam}, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte termenii de mai jos:

- intrarea la eveniment se face numai pe baza biletului primit;

- biletul se prezintă la intrare, în formă electronică sau tipărită;

- în baza biletului, cumpărătorul are dreptul la toate serviciile incluse în preţ, conform prezentării de pe siteul evenimentului;

- în cazul anulării evenimentului, deţinătorul biletului va primi înapoi suma plătită a biletului, fără taxe bancare și de transport;

- informații suplimentare pot fi obţinute direct de la organizator, folosind datele de contact de pe site-ul evenimentului;

- organizatorul îşi rezervă dreptul de a face modificări de program sau distribuție;
​​
Returnarea taxei de participare poate fi efectuată, numai dacă anunțați Organizatorul cu 3 zile înaintea datei de începere a evenimentului, prin transmiterea unei solicitări în acest sens, la adresa de e-mail: evenimente@academia-ars-moriendi.com

Dacă nu puteți ajunge la eveniment, puteți ceda locul dvs. unei persoane care îndeplinește toate condițiile de participare la eveniment, cu obligația de a anunta Organizatorul prin e-mail către evenimente@academia-ars-moriendi.com , cu cel puțin 3 zile înaintea datei de începere a evenimentului. (Noul participant a luat la cunoștință și se obligă să respecte aceste Termene și Condiții, întocmai ca participantul inițial.)

Sub niciun temei nu se iau în considerare cererile de rambursare primite la data evenimentului sau ulterior acesteia.

Parteneri media:, Canal 33, 6TV, TVR, Radio România Cultural, Editura Herald, Editura Academia Virtuților

Pentru informații suplimentare îți va răspunde cu plăcere una dintre colegele noastre, Felicia sau Claudia, care se ocupă de relația cu participanții. (luni-vineri 10:00-18:00)

Claudia: +40746091449

Felicia: +40725299 767

Email: evenimente@academia-ars-moriendi.com

STIINTA NEMURIRII
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0